22.10.2018

Ontdek GoBright en Pami op Orgatec 2018

Van 23 tot 27 oktober nemen GoBright en Pami Workspace Designers deel aan Orgatec, dé toonaangevende internationale vakbeurs voor modern werken in Keulen. We introduceren er een geheel nieuwe, unieke oplossing! Reden te meer om de stand te bezoeken. Ontdek het in Hal 11.2, Stand J-042.

Ontmoeten

Ga de beschikbaarheid van een vergaderruimte na en boek deze binnen enkele seconden. Het GoBright Room Booking platform helpt bij het optimale gebruik van alle ruimtes en bijkomende diensten (AV, catering…). Dus zoeken naar een vergaderruimte, onnodige lege ruimtes, onderbrekingen tijdens uw vergadering en dubbele boekingen behoren tot het verleden.


Werken

Controleer de bezettingsstatus op kantoor in één oogopslag en reserveer dadelijk uw werkplek. Gewoon inloggen met uw persoonlijke NFC-kaart of smartphone. Het bureau past zich onmiddellijk aan uw persoonlijke zit- of stahoogte aan. En als u niet op kantoor bent, zorgt de slimme app ervoor dat u altijd en overal een werkplek kunt boeken.


Bezoeken

Danzij de digitale receptie kunnen bezoekers zich op een professionele manier zelf registreren. Zelfs een onbemande receptie is perfect mogelijk! Na registratie ontvangt de gastheer een sms en/of e-mail. De software toont een realtime overzicht van wie in het gebouw is of is geweest. Extra pluspunt: de organisatie voldoet ook dadelijk aan de GDPR-vereisten.

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Winnaar wedstrijd Thuiswerken werkt!

                    

Katrien wil en zal thuiswerken. Daar kon ze onze strenge maar rechtvaardige jury alvast van overtuigen. Dus krijgt ze va...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Panelgesprek: Het Nieuwe Werken

                    

Moderne kantooromgevingen draaien niet enkel om de inrichting. Ook de mentaliteit van ondernemers speelt een belangrijke...

      
Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Win een Pami WorkSpace One thuiswerkplek

Klik hieronder op "Bestand kiezen" en upload een foto van jouw thuiswerkplek of van de plaats waar je die wil inrichten.


Ik ga akkoord met het Wedstrijdreglement en het Privacybeleid.


We hebben je deelname goed ontvangen

Inspiratieboek downloaden

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je onze brochure kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team