15.11.2017

Enea: coming soon 2018

ENEA werkt stevig verder aan haar gamma soft contract meubilair. In 2017 stelden ze het LTS-tafel systeem, de Coma Wood en Coma 4L barstoel, Caddy kapstok, Lottus Note Lounge zeteltje, de Puck poef, de Lottus Confident stoel, de LTS Tray en de EMA 4L voor. Er werd hiervoor intens samengewerkt met Estudi Manel Molina, Lievore Altherr Molina and Josep Luscà.

De recentste designs die weldra in 2018 beschikbaar zullen zijn bij ENEA, zijn van de hand van Manel Molina van Estudi Manel Molina.

De ‘LTS Street’ is een stoel geschikt voor buitengebruik en wordt gekenmerkt door elegante en simpele lijnen en een transparante constructie. Hij werd ontworpen om publieke en residentiële buitenruimtes van een tijdloze touch en een frisse wind te voorzien. Om een maximaal comfort te bekomen, kan men door middel van magneten, een kussen bevestigen.

De Kayak’ stoel (zie hierboven) is weer een heel ander verhaal. Hoewel gebaseerd op een klassiek ontwerp, is het ook een fris en tijdloos concept. Kenmerkend is de gebogen vorm van de rugsteun.De binnenkant van de zit – zowel het zitvlak als de rug – kunnen bekleed worden om het comfort van het basisontwerp met houten rugsteun, te verhogen.

LTS Street en Kayak zijn multipurpose ontwerpen en zijn gemaakt van innovatieve materialen die stevigheid én respect voor het milieu combineren. De collectie past perfect in de nieuwste trends in interieurontwerp en werd ontworpen voor residentieel gebruik, alsook voor publieke gebouwen met vergaderruimtes, lounges , werkplekken, educatieve lokalen , eet- en café zones en plaatsen voor vrije tijd en ontspanning.

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

                    

Persbericht De Belgische kantoorinrichter Pami heeft opnieuw een mega-order binnengehaald. “We ontvingen zopas het goed...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Hoe laat u vier generaties op kantoor efficiënt samenwerken?

                    

Generatie Z stroomt sinds 2016 de arbeidsmarkt in. En doordat babyboomers langer aan de slag blijven, is de kans groot d...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team