duurzaamheid

Pami kijkt als dynamische onderneming voortdurend naar de toekomst. Zo hebben we dag in dag uit oog voor belangrijke sleutelwaarden als kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu. Pami creëert innovatieve en inspirerende werkomgevingen die het welzijn van de mens verhogen en die via ruimteoptimalisatie een positieve impact hebben op het milieu en de maatschappij. Kortom, we helpen onze klanten om duurzame en motiverende oplossingen te vinden voor een goede huisvesting van hun ‘human capital’.

Pami CSR Ecovadis Gold - MVO

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons geen vrijblijvende keuze. Het betekent balanceren tussen kansen en risico’s, zowel voor, tijdens en na het productieproces. De zoektocht naar betere grondstoffen, slimmere productieprocessen en grensverleggende designs vormt al jarenlang de rode draad in onze manier van werken.

Pami Circular Workspace Design, circulair

circular workspace design

Fact: de economie zal circulair zijn, of ze zal niet zijn! Onze grondstoffen zijn immers eindig en we hebben maar 1 aarde. Als we ons idee over grondstoffen en het gebruik daarvan fundamenteel willen veranderen, moeten we vertrekken van de enige grondstof die niet eindig is: het menselijk vernuft. De circulaire economie begint bij de juiste mindset.

Pami Reuse, Reduce, Recycle

voetafdruk

Al gehoord van de "afvalhiërarchie"? Het is de prioriteitsvolgorde van acties die moeten worden ondernomen om de hoeveelheid afval te verminderen en om de algemene afvalbeheerprocessen te verbeteren.

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team