project, opdrachtgever, eindklant

OPDRACHTGEVER

PAMI

u bent opdrachtgever van
een kantoor-interieurproject ?

Pami creëert, coördineert en realiseert interieurprojecten voor bedrijven, organisaties en kantoren van A tot Z.
Voor u als opdrachtgever biedt dat een aantal heel concrete voordelen. Dankzij één contactpersoon communiceert en werkt u bijzonder efficiënt, onze ISO-certificatie garandeert u een topkwaliteit uitvoering en daar bovenop is Pami de enige fabrikant van kantoormeubilair met een MVO-attest.

Titel

DIRECTE COMMUNICATIE 


Van bij de eerste kennismaking luistert uw persoonlijke accountmanager naar uw verhaal. Rechtstreeks. Zo gaat er niets verloren of komt er geen ruis op de lijn. Wanneer hij of zij vervolgens bij u terugkomt met een eerste schetsontwerp en een aantal sfeerbeelden, krijgt hij of zij daarop uw directe feedback, die open en eerlijk besproken wordt.


Zo krijgt uw interieurproject snel en efficiënt vorm, precies zoals u het voor ogen had. Professioneel aangevuld met onze creativiteit, professionele kennis en vakmanschap.


VAKKUNDIGE INSTALLATIE


Ook onze eigen installateurs denken in oplossingen voor u. Vanuit hun jarenlange ervaring weten ze precies waar een optimale werkplek aan moet voldoen en denken ze constructief met u mee. Die positieve houding en hun expertise stellen ze maar al te graag tot uw dienst, want ook zij willen met trots kunnen vertellen over het nieuwe kantoor- of bedrijfsinterieur dat ze vakkundig voor u installeerden.

MAXIMALE SERVICE


Pami is een kwaliteitsgedreven organisatie. Ons systeem van integrale kwaliteitszorg garandeert u duurzame, ergonomische producten die tot in het kleinste detail zijn afgewerkt en die voldoen aan de strengste milieunormen. Maar voor Pami is dat maar het begin van onze focus op maximale service. 


Pami leidt uw project autonoom en onafhankelijk in goede banen. Van eerste interieurconcept tot laatste schroef mag u rekenen op:


  • de creativiteit van onze ervaren interieurontwerpersPami-kwaliteitsproducten en topkwaliteit kantoormeubilair van onze partners 
  • een naadloze integratie daarvan in een interieurconcept op maat van uw onderneminghet vakmanschap van onze eigen installateurs (zie hiernaast) 
  • een persoonlijke accountmanager die voor u tot het uiterste gaat, ook wat betreft de opleveringstermijn

Bekijk onze

Werkruimtes inrichten

Werkruimtes

De ideale werkruimte is een aaneenschakeling van ideale werkplekken. De ideale werkruimte wordt daarom hoe langer hoe meer werk op maat.

OPLOSSIngen

Bedrijven zijn levende organisaties, altijd op zoek naar opportuniteiten. Om de omzet te verhogen bijvoorbeeld, of om werkprocessen te optimaliseren. 

producten

Kantoormeubilair van Pami vindt zijn weg naar klanten in de Benelux. Bekijk hier het PAMI-assortiment en ons andere productaanbod.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Pami gelooft als verantwoordelijk bedrijf in een duurzame toekomst. Door bewust te ondernemen - met respect voor mens, milieu en maatschappij - willen we meewerken aan een wereld waar ook de volgende generaties mee verder kunnen. Bij elke beslissing die we nemen, houden we rekening met de impact op de natuur en onze omgeving.

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team