Verdeler van Pami meubilair - kantoormeubilair

VERDELER

PAMI

verdeler worden van pami-producten ?

Pami is toonaangevend ontwerper en fabrikant van kantoormeubilair, maar we zijn vooral een specialist in de totaalinrichting van kantoorprojecten. Daarin integreren we zowel onze eigen producten als die van onze partners, met maar één ding voor ogen: het creëren van de ideale werkomgeving voor onze klant. For the love of work.

Titel

Meer dan product en prijs


Voor u als verdeler en integrator van Pami-producten willen we dan ook veel meer betekenen dan "product en prijs". We delen graag onze ervaring en expertise bij de realisatie van projecten en we helpen u waar we kunnen om het project binnen te halen. Zo kunt u bijvoorbeeld een beroep doen op onze interne interieurarchitecten voor het maken van interieurontwerpen, u te helpen bij de keuze van producten, kleuren of materialen of het creëren van levensechte visualisaties in 3D.Maar om u te helpen uw klant te overtuigen gaan we met plezier nog een stap verder. Vraag onze specialisten gerust om mee te brainstormen over het ideale concept of specifieke oplossingen voor het project dat uw klant u voorlegde. Of neem een van hen mee naar een bespreking bij uw klant. En weet daarbij dat hoe vroeger we in een dergelijk proces betrokken worden, hoe beter we u kunnen bijstaan om een opdracht in de wacht te slepen.

Ontdek ons volledige productaanbod
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Pami gelooft als verantwoordelijk bedrijf in een duurzame toekomst. Door bewust te ondernemen - met respect voor mens, milieu en maatschappij - willen we meewerken aan een wereld waar ook de volgende generaties mee verder kunnen. Bij elke beslissing die we nemen, houden we rekening met de impact op de natuur en onze omgeving.

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team