Creëer een werkomgeving met karakter image

Creëer een werkomgeving met karakter

21/02/2018

Een werkomgeving moet efficiënt en effectief zijn. Hier zal iedereen het over eens zijn. Maar minstens even belangrijk: ze moet ook karakter hebben en aantrekkelijk zijn voor uw medewerkers én bezoekers. Zorg dus dat uw omgeving inspireert, motiveert en aansluit op de kernwaarden van uw onderneming. Enkele tips…


Vertrek vanuit het werkproces.
Hoe verloopt het werkproces van uw medewerkers? Wat hebben ze nodig om hun werk goed uit te voeren? Veel overleg? Of de mogelijkheid om zich af te zonderen en geconcentreerd te werken? De tijd van eenheidsworst is definitief voorbij. Er is niet 1 oplossing die voor elke onderneming geldt. Breng de noden (samen met ons) eerst goed in kaart. Met deze info werken onze interieurarchitecten u een concept op maat uit.


Zet uw corporate identity in de kijker.
Uw werkomgeving moet in lijn liggen met uw identiteit. Focust u op duurzaamheid? Toon dit door het gebruik van circulaire materialen aangevuld met leuke wallvisuals. Laat dus in uw interieur zien waar uw onderneming voor staat. Medewerkers zijn hier trots op en stralen dit graag uit.


Zorg voor peper en zout.
De "war for talent" woedt volop. Met een "standaard" werkomgeving zal u het verschil dus niet maken. Verleidt medewerkers met een gezellige koffiecorner met op vrijdag happy hour! Of een creatieve ontspanningsruimte inclusief pooltafel en tafelvoetbal. Eventueel zelfs een fitnesszaal.