Audiovisuele middelen voor kantoor

AUDIOVISUEELpami

Audiovisuele middelen voor presentatie,

informatie en bediening

Titel

Geen kantoor- of werkomgeving meer zonder state-of-the-art audiovisuele middelen. Daarbij denkt u wellicht meteen aan naadloos geïntegreerde informatieschermen bij het onthaal. Of aan draadloos aangestuurde presentatieschermen of faciliteiten voor videoconferencing in vergaderruimtes. Maar denk gerust breder. 


Spreek bijvoorbeeld eens met onze accountmanagers over toepassingen waarmee werknemers bij aankomst op kantoor makkelijk een vrije werkplek kunnen vinden in de buurt van een collega. Of waarmee een projectteam hic et nunc een beschikbare vergaderruimte kan vinden en reserveren voor overleg.

Intuïtieve touchscreen-toepassingen bij de ingang van uw gebouwen of per verdieping bieden u een oneindig scala aan oplossingen voor het efficiënter beheren en benutten van uw bedrijfsruimtes. Medewerkers zien in real time de beschikbaarheid van werkplekken of vergaderruimtes en binnenin die ruimtes wordt de bediening van licht, verwarming en airco een fluitje van een cent.


Andere, strategisch opgestelde informatieschermen of beamers zijn dan weer ideaal voor het snel en efficiënt verspreiden van uw interne communicatie of voor de creatie van een aangename sfeer en professionele uitstraling van uw bedrijf.

Ontwerp & inrichting referenties

AON BELGIUM
BEOBANK
CEGEKA
DE VOORZORG
E-BO ENTERPRISES
STAD HASSELT
YITCH

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team