Inrichten vergaderruimtes - PAMI

VERGADERENpami

Titel

Vergaderruimtes zijn er in alle maten en configuraties. Maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn bedoeld om mensen samen te brengen voor overleg en samenwerking. Wat meteen inhoudt dat ook de keuken of de koffiehoek vergaderruimtes (kunnen) zijn. 

Veel vergaderruimtes hebben dat multifunctionele karakter. In een open of halfopen kantooromgeving biedt een centraal geplaatste statafel bijvoorbeeld de mogelijkheid om snel een scrum te organiseren of even het team samen te roepen voor overleg. 

Goed geplaatste akoestische schermen of kastenwanden zorgen daarbij dat de hinder voor wie niet aan de vergadering deelneemt tot een minimum wordt beperkt.

Volledig uitgeruste vergaderruimtes, met alle audiovisuele en technische faciliteiten, zijn tot slot niet alleen een must voor het organiseren van efficiënte meetings, ze geven uw onderneming ook extra uitstraling bij de klanten en andere zakenrelaties die u er ontvangt.

Referenties

ACV LEES MEER
AON BELGIUM LEES MEER
CALLEXCELL LEES MEER
DRUKKERIJ VD LEES MEER
E-BO ENTERPRISES LEES MEER
ENERGYVILLE LEES MEER
FENEGO & ELISION LEES MEER
FOST PLUS LEES MEER
VLAAMS HUIS VAN DE VOEDING LEES MEER
IDEWE LEES MEER
JBC LEES MEER
KINDERZIEKENHUIS UZ GENT LEES MEER
MELEXIS LEES MEER
REDITECH LEES MEER
RIJKSDIENST VOOR JAARLIJKSE VAKANTIE LEES MEER
RMB LEES MEER
SCAPTA LEES MEER
STAD IZEGEM LEES MEER
TENNIS VLAANDEREN LEES MEER
WOLTERS KLUWER LEES MEER
Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.