Opbergen kantoorinrichting - PAMI

OPBERGEN OP KANTOORpami

BERGRUIMTE, VAN LOCKER TOT SCHUIFDEURKAST 

De tijd dat u van negen tot vijf fysiek aanwezig moet zijn op kantoor, is voorbij. Werken kan immers overal. Flexibel. Los van tijd of plaats. Het bedrijf is in de eerste plaats een ontmoetingsplek. Maar waar blijft u met uw spullen als u geen vaste werkplek meer hebt?


Lockers duiken steeds meer op binnen kantoren. Waarschijnlijk denkt u bij het woord “lockers” nu spontaan aan de gangpaden in Amerikaanse highschools die u zich herinnert uit vele films. Deze tijd ligt gelukkig ver achter ons! Tegenwoordig zijn deze ouderwetse lockerkasten overal vervangen door moderne exemplaren. Onze interieurarchitecten zorgen voor de perfecte integratie in uw (kantoor)inrichting. Frisse kleuren, flexibele afmetingen, hedendaagse materialen en verschillende opties (postvakken, elektrificatie…) behoren tot de mogelijkheden. Veiligheid wordt gegarandeerd dankzij een degelijk slotsysteem, kaartlezer of zelfs via smartphone. Maatwerk avant la lettre dus!

Ook voor het stevigere werk, zoals kleedkamers, bieden we een passende oplossing in robuust staal. Praktisch en oerdegelijk.  

Naast deze persoonlijke opbergruimte blijven de Pami dossier- en archiefkasten met rolluiken, schuifdeuren of draaideuren hun weg binnen het kantoor vinden. Ring- of hangmappen mogen volgens sommigen dan niet meer van deze tijd zijn, voor anderen zijn en blijven het snelle, handige en overzichtelijke opbergsystemen. Orde en netheid komen de rendabiliteit van uw organisatie immers ten goede.


Omwille van hun stijlvol design zijn kasten van Pami overigens heel geschikt om halfhoge of hoge tussenwanden op te trekken in landschapskantoren. Dat voordeel kan nog vergroot worden door het gebruik van materialen die het akoestisch comfort in die kantoorruimtes aanzienlijk verbeteren. 


Bent u op zoek naar een vestiairekast, een printerkast op tafelhoogte of andere specifieke opberg-oplossingen, kijk dan zeker eens tussen onze producten. Of contacteer ons voor lockers of opbergsystemen op maat. We denken graag met u mee.  

Ontwerp & inrichting referenties

ACCENTURE
AON BELGIUM
AZ SINT-MAARTEN
BEOBANK
DE VOORZORG
DKV BELGIUM
DORMAKABA
ENERGYVILLE
GEMEENTE OVERPELT
GOB - BRUSSEL FISCALITEIT
GPAI
KINDERZIEKENHUIS UZ GENT
MEDIAHUIS HASSELT
MITHRA PHARMACEUTICALS
RIJKSDIENST VOOR JAARLIJKSE VAKANTIE
RMB
SCHRÉDER
SMART SOLUTIONS
SPORTBAR HOGENT
STAD HASSELT
SUPERTAPE
VAN ZON

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team