22.09.2020

En de gelukkigste thuiswerker is …

Vandaag was het weer de Nationale Telewerkdag. Het moment voor onze jury om de winnaar van de wedstrijd, die wij met HP organiseerden, aan te duiden.


Deze wedstrijd kaderde in de campagne Thuiswerken Werkt die tijdens de Week van de Mobiliteit plaatsvond. Onze hoofdprijs? Een full-option gepersonaliseerd Pami thuiswerkmeubel mét HP notebook en accessoires! Een uitgelezen kans voor elke deelnemer om voortaan thuis even comfortabel en ergonomisch te werken als op kantoor. En uw enthousiasme was groot! We ontvingen heel wat inzendingen.


Vandaag, op de Nationale Telewerkdag was het dan zover. Onze jury stond voor de uitdaging om uit al die fantastische inzendingen de beste te kiezen. Wie bezorgde ons de meest sprekende foto met originele motivatie? Sofie Beerts! Zij wist onze jury in te palmen met haar foto en verhaal en kaapte daarmee de begerenswaardige hoofdprijs weg. Maak kennis met haar motivatie en foto: www.wineenthuiswerkplek.be


Binnenkort geniet zij van haar nieuwe complete thuiswerkmeubel. Zo zit ze er ook thuis even warmpjes en goed omkaderd bij als op kantoor. Van harte proficiat Sofie!!


Als organisatoren wensen we alle deelnemers nog eens hartelijk te danken voor de vele grappige, creatieve en originele inzendingen. Doet u de volgende keer weer mee?


Vandaag vond er ook een webinar plaats over Telewerken. Heb u het gemist en wilt u uw kennis toch graag bijspijkeren? Bekijk het dan alsnog op YouTube.


Wilt u zich in deze ‘thuiswerktijden’ ook verzekeren van een comfortabele en ergonomische thuiswerkplek? Wij geven u graag gepast advies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

                    

Persbericht De Belgische kantoorinrichter Pami heeft opnieuw een mega-order binnengehaald. “We ontvingen zopas het goed...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Hoe laat u vier generaties op kantoor efficiënt samenwerken?

                    

Generatie Z stroomt sinds 2016 de arbeidsmarkt in. En doordat babyboomers langer aan de slag blijven, is de kans groot d...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team