07.03.2017

Hebbes: de flexwerkplek die in elke huiskamer past

Werk je regelmatig thuis? Maar heb je geen professionele werkplek? Dan is de WorkSpace One de perfecte oplossing. Deze ergonomische home office voorkomt niet enkel rug- of nekklachten, maar staat ook prachtig in elk interieur.


“Steeds meer mensen krijgen de mogelijkheid om regelmatig thuis te werken. Maar dat gebeurt dan vaak tussen de potten en pannen op de keukentafel”, zegt Christophe van Hees, marketingmanager bij Pami. “Op kantoor beschikken werknemers echter wel over een volledig ergonomisch ingerichte werkplek.”


Net zoals op kantoor is het belangrijk om ook thuis een gelijkaardige plek te hebben om gefocust te kunnen werken. “Wie een volledige dag aan een te lage tafel of op een gewone stoel werkt, krijgt al sneller pijn in de nek of rug. Dat heeft uiteraard ook een invloed op je prestaties”, zegt Christophe van Hees.


Voor ieder wat wils

De WorkSpace One past zich aan elke gebruiker aan dankzij de elektrische of mechanische hoogteverstelling. “Door de verschillende kleurencombinaties en de personaliseerbare inzetstukken in de poten, past het meubelstuk binnen elk interieur. Van een modern en strak tot landelijk en klassiek”, aldus Christophe van Hees.


De WorkSpace One is bovendien uitgerust met allerlei moderne snufjes. Denk aan led-verlichting, technologie om je telefoon draadloos op te laden of ingebouwde luidsprekers met Bluetooth om je favoriete muziek af te spelen tijdens het werken. Zit je werkdag erop? Gewoon het deksel sluiten en alles is netjes opgeruimd.


Toekomstmuziek

“We hopen dat meer en meer bedrijven in de toekomst een ergonomische thuiswerkplek aan hun werknemers aanbieden. Vertegenwoordigers van firma’s krijgen vandaag bijvoorbeeld een laptop, smartphone en bedrijfswagen. Dus waarom ook geen home office? De contacten in deze richting zijn alvast erg veelbelovend.”


Bron: Hebbes.be

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

                    

Persbericht De Belgische kantoorinrichter Pami heeft opnieuw een mega-order binnengehaald. “We ontvingen zopas het goed...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Hoe laat u vier generaties op kantoor efficiënt samenwerken?

                    

Generatie Z stroomt sinds 2016 de arbeidsmarkt in. En doordat babyboomers langer aan de slag blijven, is de kans groot d...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team