21.10.2021

Hoe u in enkele muisklikken de ideale thuiswerkplek bestelt

Online shoppen? Zo gemakkelijk met de Pami webwinkel! U of uw medewerkers bestellen in enkele muisklikken hun ergonomische en productieve werkplek.


Bestel uw thuiswerkplek online
Wat vindt u terug in onze online etalage? We selecteerden speciaal voor u enkele werkplekken en bureaustoelen om uw thuiswerkplek ergonomisch in te richten. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje.


Een speciale vermelding hierbij geven we aan onze fonkelnieuwe ergonomische thuiswerkoplossing: de Pami Papillon. Samen met de Belgische topontwerper Axel Enthoven (Yellow Window) sloegen we de handen in elkaar en ontwikkelden deze uiterst comfortabele en stijlvolle cocon voor thuiswerkers.


De Papillon heeft de metamorfosekracht van een rups die vlinder wordt. Hij fladdert graag met zijn vleugels. Dat is zijn manier om u af te schermen van geluid en u af te zonderen van de buitenwereld. In uw persoonlijke cocon is rust verzekerd en kunt u geconcentreerd werken. Deze ergonomische thuiswerkplek maakt telewerk dan ook heel aangenaam én productief. Ontdek alle technische eigenschappen en technologische snufjes die de Papillon bezit op onze site.


Onze Safe@Home service
Hoe past u dit nu snel en goed in uw organisatie in? Daarvoor bedachten wij de Safe@Home service. Eenvoudig en efficiënt zodat u zich kan blijven focussen op uw kernactiviteiten.


 1. Stap 1: Selecteren
  U selecteert eerst de producten uit ons Safe@Home aanbod waaruit uw medewerkers straks mogen kiezen. Ook regelen we met u de financiering, facturering en wijze van levering die het beste bij uw situatie past.
 2. Stap 2: Creëren
  Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte webshop voor de medewerkers van uw bedrijf. Alleen personen die ingeschreven zijn, hebben toegang en kunnen in de webshop uit de kantoorinrichting kiezen die u selecteerde.
 3. Stap 3: Tonen
  Wilt u uw medewerkers uw aanbod aan kantoorinrichting eerst laten zien, voelen en beleven? Wij komen uw selectie graag tentoonstellen in uw kantoren. Of breng een bezoekje aan onze showrooms in Pelt en Brussel waar u ze kunt komen uittesten. Wilt u graag dat er een Pami-medewerker aanwezig is om vragen te beantwoorden en tips te geven, dan regelen we dat graag voor u.
 4. Stap 4: Communiceren
  Informeer uw voltallige personeel over het belang van een gezonde, ergonomische werkplek, ook thuis. Want dat is de reden dat uw bedrijf dit aanbod doet. U geeft hen de mogelijkheid om thuis een ideale, comfortabele werkplek te creëren.
 5. Stap 5: Leveren
  Heeft uw personeel een keuze gemaakt en hun bestelling geplaatst? Dan gaan wij aan de slag. Enkele weken later volgt onze levering bij uw werknemers aan huis. En als u dat wenst, kunnen we de kantoorinrichting voor hen zelfs ter plekke monteren. Een extra service waardoor ze zonder veel zorg en zweetwerk snel aan de slag kunnen.


Wilt u graag meer weten over onze Safe@Home service of over ons online aanbod op onze webshop? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Breng onze webwinkel ondertussen eens een bezoekje en maak kennis met onze comfortabele, duurzame en ergonomische kantoorinrichting.

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Al 20 jaar trotse eigenaar van het ISO 9001-certificaat!

                    

Voor veel bedrijven zijn de ISO-certificaten een absolute must-have. De ISO-logo’s op hun website, bedrijfswagens en geb...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Pami brengt met fonkelnieuwe bedrijfsfilm passie treffend in beeld

                    

Vandaag presenteren we u vol trots onze fonkelnieuwe corporate video! In deze korte video brengen we ons verhaal op een ...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team