22.08.2019

Kantoorinrichting op mijn maat, kan dat?

Straalt uw kantoorinrichting het DNA van uw onderneming uit? En past uw kantoormeubilair helemaal bij de wensen en de noden van uw bedrijf en werknemers? Bent u gewapend om de War for Talent aan te gaan?

U kiest natuurlijk het liefst voor meubilair dat helemaal rekening houdt met de eigenheid van uw bedrijf. Daarom stapt u niet zomaar een meubelzaak in om een bestelling kantoormeubilair te plaatsen. Geen massaproductie of klassieke kantoorinrichting voor u.

Dus gaat u helemaal terecht voor een persoonlijke touch. Bijvoorbeeld een prachtige ontvangstbalie ‘om u tegen te zeggen’. Of een tonvormige vergadertafel met unieke afmetingen en geïntegreerde audiovisuele technieken. Of een gezellig ingerichte koffiecorner of kleine kitchenette in uw vergaderruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Nieuw of circulair?
Bij Pami kunt u natuurlijk altijd terecht voor de standaardcollecties. Maar wist u dat onze maatwerkafdeling steeds meer aan belang groeit? Het is zelfs meer regel dan uitzondering. Dat maatwerk splitsen we op in twee segmenten:


  • Enerzijds is er het pure maatwerk. In samenspraak met u ontwikkelen we een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen. Daarbij houden we zowel de esthetische als de praktische kant van het meubilair in het oog. Daag ons gerust uit!
  • Anderzijds kunt u ook met uw bestaande inrichting en kantoormeubilair bij ons terecht. Wij passen ze dan aan uw wensen aan. Onze flexibele productie-eenheid en R&D-afdeling in België leggen u nieuwe ontwerpen voor en zorgen voor een vlotte productie. Wilt u graag uw oude rolluikkasten ombouwen tot moderne lockers? Of een draadloos oplaadpunt voor smartphones installeren? We denken actief met u mee en leveren u een uniek stuk meubilair.


Dankzij onze aanpak sleutelen we samen aan het perfecte werkklimaat op maat van úw bedrijf en werknemers. Dat is motiverend voor uw medewerkers, bevorderlijk voor de resultaten en positief voor de sfeer in uw bedrijf.


Wilt u een kantoorinrichting die helemaal bij uw noden aansluit en u bovendien ook munitie geeft in de War for Talent? We denken graag praktisch met u mee. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

                    

Persbericht De Belgische kantoorinrichter Pami heeft opnieuw een mega-order binnengehaald. “We ontvingen zopas het goed...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Hoe laat u vier generaties op kantoor efficiënt samenwerken?

                    

Generatie Z stroomt sinds 2016 de arbeidsmarkt in. En doordat babyboomers langer aan de slag blijven, is de kans groot d...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team