Krok image

Krok

11/01/2017

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Dat geldt voor mensen, maar zeker ook voor bedrijven. Dus zegt het onthaal alles over een bedrijf. Het is belangrijk dat bezoekers zich er direct thuis voelen, al was het maar omdat ze er hun jas achterlaten. Functionaliteit speelt daarbij een voorname rol, maar minstens net zo belangrijk is het uiterlijk. Dat mag best spannend zijn.


Garderobestandaard

Ze ogen vaak eenvoudig, toch komt er nog heel wat bij kijken om een aansprekende garderobestandaard te ontwerpen. Die is vanzelfsprekend functioneel, maar ziet er door het materiaalgebruik of de toegepaste technieken ook nog eens aantrekkelijk uit. Een goed ontworpen garderobestandaard heeft kortom karakter en is een heuse blikvanger in de ruimte.


Krok
De kapstokken uit de Krok familie blinken uit in eenvoud. Ontwerpers Mia Lagerman & Ehlén Johansson hebben het design teruggebracht naar de essentie. Krok G is een gestroomlijnde garderobestandaard met 5 dubbele haken van kunststof. De kroon en voet van gegoten aluminium zijn afgewerkt met structuurlak. De Krok G+ heeft ook een parapluhouder. Verkrijgbaar in zeven kleuren.


Van Esch

Van Esch bv is een Nederlandse fabrikant van garderobesystemen en entreeaccessoires voor de project- en woninginrichting. Voor het ontwerp van de producten werkt van Esch samen met ervaren en talentvolle designers zoals Michiel van der Kley, Roderick Vos, Pelikan & Co, DUM office, James Irvine, Mia Lagerman & Ehlén Johansson. Van Esch is gespecialiseerd in maatwerk garderobesystemen, lockers, designkapstokken en brochurehouders.