25.10.2016

Mooi en comfortabel

Mooi en comfortabel : twee woorden die perfect het concept van de Valea vatten : een bureaustoel die opvalt door zijn klassiek design en comfort.

De voet en de structuur van de Valea zijn gemaakt in aluminium. Daarop komt de zitschelp (gevuld met zacht polyurethaan), die rondom bekleed wordt met stof of zacht leer. Er zijn verschillende stoffen en kleuren mogelijk : van sobere tinten tot levendige pastels. Het leer wordt geselecteerd op basis van soepelheid en sterkte, en is beschikbaar in verschillende kleuren.

Valea werd ontworpen in 3 hoogtes: de lage rug heeft het perfecte comfort voor vergader- of bezoekersstoelen; de medium en hoge rug zijn dan weer zeer geschikt wanneer iets meer prestige gevraagd wordt.

Kruisvoet op glijders, sterbasis op wielen, of cantilever : ook voor de voet van de Valea is er keuze. Afhankelijk van het gekozen type basis zijn opties zoals hoogteregeling, tilting mechanisme of autoreturn mogelijk.

De « Lounge » en « Soft » vervolledigen de familie : door hun lagere zithoogte of dikkere bekleding voelen ze zich perfect thuis in meer informele wachtruimtes, of op plaatsen waar U een warmere sfeer wil creëren 
OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Proef het resultaat van uw koffiecorner

                    

1 oktober, de Internationale Dag van de Koffie Een dag die elke koffieliefhebber van harte viert, de Internationale Dag...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Werkt ú af en toe thuis?

                    

Neem dan deel aan onze wedstrijd en win een ergonomische werkplek! Wereldwijd werkt meer dan één op de twee werknemers ...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team