22.12.2016

Officenieuws

Zoals elk jaar stelde het Parijse Génie des Lieux eind november de laatste editie van hun gids voor: le Guide Genie des Lieux 2017: best practises omtrent productiviteit en welzijn in een kantooromgeving. Hun nieuwe concept, Genie The Lab, focust hierbij op de nieuwe manieren van werken en de producten die hier een antwoord op bieden. In deze categorie won de WorkSpace One, de thuiswerkplek van Pami, de award als “coup de cœur du jury des produits innovants de l’année 2016-2017”.


Pami WorkSpace One – de eerste ergonomische home office


Onderzoek toont aan dat meer dan de helft van de werknemers wereldwijd regelmatig thuis werkt. Maar weinigen hebben er een professionele werkplek. Net zoals op kantoor is het nochtans van belang ook thuis over een volledig ingerichte werkplek te beschikken die daarnaast ook nog ergonomisch verantwoord is. Vanuit deze achtergrond ontstond de eerste ergonomische home office, WorkSpace One. Zodra u klaar bent met werken sluit u het deksel en alles is netjes opgeruimd. WorkSpace One past in iedere omgeving: van een moderne of landelijke woonkamer tot een creatieve flexwerkplek… dankzij de verschillende kleurencombinaties en personaliseerbare inzetstukken. Bovendien beschikt het meubel over de modernste snufjes: draadloos opladen, ingebouwd Bluetooth luidsprekers, elektrische hoogteverstelling en ledverlichting.


Bron: www.officenieuws.com

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Zomer 2020

                    

Van maandag 20 juli t.e.m. zondag 9 augustus 2020 genieten we van onze jaarlijkse vakantie. Onze showrooms en fabriek ...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Veilig terug naar kantoor met onze Covid-19 software oplossingen

                    

De Covid-19 pandemie heeft een grote impact op ons allemaal. Nu de ergste periode in veel Europese landen voorbij lijkt ...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team