26.10.2021

Pami brengt met fonkelnieuwe bedrijfsfilm passie treffend in beeld

Vandaag presenteren we u vol trots onze fonkelnieuwe corporate video! In deze korte video brengen we ons verhaal op een bevattelijke en sprekende manier in beeld. Ontdek de passie en gedrevenheid voor ons werk, onze klanten en hun medewerkers. Voel de hartslag van Pami.


Pami ontwikkelt kantoorconcepten door zich helemaal in te leven in de manier waarop mensen werken. “Elke medewerker heeft zijn eigen taak en opdracht, die vaak ook nog eens varieert doorheen de dag. Soms alleen, soms in team. Al die verschillende factoren gieten we samen in een functioneel en eigentijds kantoorconcept dat inspireert en motiveert. Dat is onze bestaansreden en daar klopt ons bedrijfshart voor”, vertelt managing director Lode Essers.


De mens centraal
“Bij het ontwerp van een werkplek zetten we altijd de mens centraal”, gaat commercieel directeur Bart Driessen verder. “We bekijken welke taken en opdrachten hij er zal uitvoeren. Hoe belangrijk zijn inspiratiemomenten en dynamische ontmoetingen? En hoeveel werktijd gaat er naar gefocust en geconcentreerd werk? Al deze behoeften brengen we gebalanceerd samen in onze concepten. We willen medewerkers zowel thuis als op kantoor in optimale omstandigheden laten werken. Dat vraagt om maatwerk.”


Op kantoor én thuis
Hybride werken wint steeds aan populariteit. Pami werkte daarvoor een passend aanbod uit. “We ontwikkelden o.a. de Safe@Home service voor thuiswerk en begeleiden klanten bij de herinrichting van hun werkomgeving. Ook de verdere digitalisering van het kantoorleven is een belangrijk aandachtspunt voor ons. Want digitale tools zoals Meet-Work-Visit van onze partner GoBright zorgen ervoor dat het werken op kantoor een stuk efficiënter, veiliger en gestroomlijnder verloopt. En dat is wat we onze klanten graag willen aanbieden”, zegt Lode Essers.


Duurzaam en circulair
Voor Pami zijn duurzaamheid en circulariteit geen holle begrippen. “We creëren kantooromgevingen die duurzaam zijn. En daarmee bedoelen we niet alleen dat we spaarzaam en zorgvuldig omgaan met grondstoffen. Ook het welzijn van mensen is voor ons een prioriteit. Elke stap in ons productieproces hebben we trouwens zelf in de hand. Onze producten zijn van Belgische bodem. We fabriceren ze in onze eigen ateliers in Pelt. En daarmee schrijven we als bedrijf een 100% made in Belgium-verhaal. Daar zijn we best trots op”, sluit Hendrik Essers af.


Ontdek onze passie en gedrevenheid voor ons vak in onze nieuwe bedrijfsfilm!

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

                    

Persbericht De Belgische kantoorinrichter Pami heeft opnieuw een mega-order binnengehaald. “We ontvingen zopas het goed...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Hoe laat u vier generaties op kantoor efficiënt samenwerken?

                    

Generatie Z stroomt sinds 2016 de arbeidsmarkt in. En doordat babyboomers langer aan de slag blijven, is de kans groot d...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team