20.04.2022

Pami haalt grootste order ooit binnen

In 2020 haalde Pami zijn grootste project ooit binnen: de inrichting van de nieuwe kantoren van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel (GOB). Records zijn er om gebroken te worden dachten ze bij Pami. Nu, amper 2 jaar later, is een nieuw record een feit: de kantoorinrichting produceren, leveren én installeren voor BruCity, het nieuwe administratief centrum van Stad Brussel.


Het huidige administratief centrum voldeed niet meer aan de behoeften van het publiek. Om zijn burgers beter te dienen, gaf Stad Brussel in 2016 groen licht aan de openbare aanbesteding voor de bouw van een nieuw administratief centrum: BruCity.


Het passiefgebouw, verplicht voor alle nieuwbouw in Brussel, werd opgetrokken op het terrein van parking 58, een overblijfsel van de Wereldexpo ‘58 en legendarisch omwille van het uitzicht op de hoofdstad. Het project zal 37.000 m² tellen, voornamelijk kantoren, verdeeld over 9 etages. Het bovenste niveau huisvest een restaurant en daktuin. Ondergronds zijn 559 parkeerplaatsen voorzien, waarvan 450 publiek.


Onlangs kreeg Pami de heugelijke boodschap dat ze de openbare aanbesteding van BruCity wonnen. Deze zomer zal Pami de kantoorinrichting voor de 1.700 medewerkers van Stad Brussel produceren, leveren en installeren. Dit najaar zullen zij dan hun intrek kunnen nemen in een inspirerende, motiverende werkomgeving die beantwoordt aan de modernste werkvormen en recentste technieken.

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

                    

Persbericht De Belgische kantoorinrichter Pami heeft opnieuw een mega-order binnengehaald. “We ontvingen zopas het goed...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Hoe laat u vier generaties op kantoor efficiënt samenwerken?

                    

Generatie Z stroomt sinds 2016 de arbeidsmarkt in. En doordat babyboomers langer aan de slag blijven, is de kans groot d...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team