15.09.2016

Pami verlengt MVO certificaat

In 2012 haalde Pami als eerste in de sector binnen de Benelux het MVO-certificaat volgens de MVO-Prestatieladder. “Nu, 4 jaar later, kunnen we melden dat dit nog steeds zo is en de verlenging een feit is. Bovendien zijn we nog steeds het enige sectorbedrijf uit de Lage Landen die dit certificaat kan voorleggen!”, zegt Lode Essers, gedelegeerd bestuurder, met enige trots.

“Ondanks de crisis, waardoor onze sector hard getroffen werd, bleef maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen met respect voor mens, milieu en omgeving een rode draad doorheen de strategie van Pami. De vraag in welke mate u MVO onderneemt wordt steeds meer gesteld door onze opdrachtgevers. Enerzijds als een soort kwaliteitslabel, anderzijds omdat ze er zelf ook heel actief mee bezig zijn. Als u er niet bewust mee aan de slag gaat, loopt uw bedrijf imagoschade op. Daarom werken we continu aan duurzame relaties met onze klanten en stakeholders. Bovendien creëert het ook raakvlakken bij een samenwerking. Mooi voorbeeld hiervan was Fost Plus (Fost Plus promoot, coördineert en financiert de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België). Een groen bedrijf pur sang dat zelf zo duurzaam mogelijk onderneemt. Logisch dus dat Fost Plus een duurzame partner zocht bij het inrichten van haar nieuwe kantoren.”, gaat Lode verder.

Tot slot: “Onze missie blijft nog steeds ‘het creëren van inspirerende en motiverende kantoorinrichtingen’, weliswaar steeds binnen de context van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In een verbeterende economische situatie is het onze ambitie om de nodige aandacht te blijven besteden aan MVO en de goede samenwerking met onze stakeholders.”

Lees ons duurzaamheidsrapport 2015.
OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

                    

Persbericht De Belgische kantoorinrichter Pami heeft opnieuw een mega-order binnengehaald. “We ontvingen zopas het goed...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Hoe laat u vier generaties op kantoor efficiënt samenwerken?

                    

Generatie Z stroomt sinds 2016 de arbeidsmarkt in. En doordat babyboomers langer aan de slag blijven, is de kans groot d...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team