19.04.2017

Slimme facility corners

Nemen uw medewerkers regelmatig korte koffiepauzes om daarna ongestoord verder te werken? Of wandelen ze vaak naar hun locker of het kopieerapparaat? Ongetwijfeld! U vreest misschien dat dit soms voor overlast zorgt bij de andere collega’s?! Geen nood! Door zogenaamde facility corners op een slimme manier te installeren vermijdt u dat productiviteit in het gedrang komt.  

Bij het integreren van facility corners in het kantoorconcept zijn er 2 belangrijke aandachtspunten. Als eerste is er de bereikbaarheid. Laten we het kopieerapparaat als voorbeeld nemen. Aangezien iedereen wel eens print of kopieert, plaats u het toestel liefst op een centrale plek die voor iedereen (of een specifieke afdeling) toegankelijk is. Zelfde verhaal voor een koffiecorner. Plan deze bijvoorbeeld niet vlak langs een aantal concentratiewerkplekken. Vervolgens houdt u ook best rekening met de akoestische en visuele afscheiding van de facility corners. Ze voorkomen afleiding en lawaaihinder. Er bestaan hiervoor verschillende oplossingen, gaande van akoestische scheidingswanden, bubbles tot het inrichten van aparte ruimtes.  

Het creëren van een kantoorruimte is dus niet op 1, 2, 3 klaar. Het is een ingewikkelde puzzel om alles perfect op elkaar af te stemmen. Gelukkig heeft Pami ervaren experten in dienst!  

Hebt u vragen of zoekt een oplossing? Neem dan snel contact op!

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Verwelkom de natuur in uw kantooromgeving

                    

Uw werkplek groener maken? Een goede keuze, want meer groen levert u heel wat voordelen op. Eerder schreven we daar al d...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Lentekriebels? Zet de bloemetjes maar buiten

                    

Het is lente! De lucht vult zich met heerlijke geuren. De eerste bloesems zijn al te zien. Iedereen wil nu buiten zijn, ...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team