23.11.2016

The Office as a shared playground

In het kantoor van de 21ste eeuw komen “me space” en “we space” samen in een hybride “all-in one space”. De gebruiker kan zijn werkomgeving makkelijk switchen van formeel naar informeel en van privé naar gemeenschappelijk in enkele minuten. Modulaire meubel elementen spelen hierin een belangrijke rol. Zo wordt het kantoor een “shared playground” waarin mensen elke dag graag werken en creatief zijn.

Cascando stelt een nieuwe reeks hybride meubelontwerpen voor die toelaten kantoorruimtes aan te passen aan deze nieuwe werkethiek van de 21 ste eeuw. Informele zitelementen, akoestische objecten en functionele accessoires maken van je kantoor een cosy en flexibele werkplek.

Trunk is een verrijdbare room divider die ook ruimte biedt aan uw memo's, tijdschriften en jas. Met de whiteboard- of lcd-versie kunt u zelfs uw ideeën aan klanten en collega's presenteren. Een stijlvol hulpmiddel voor uw werkplek of vergaderruimte. De geluidsabsorberende eigenschappen van Trunk zorgen ervoor dat u op een rustige plek kunt werken en vergaderen. Op Orgatec werd bovendien de Trunk Desk geïntroduceerd: een flexibele manier om privacy te realiseren. U plaatst de Trunk Desk gewoon op uw werktafel op het moment dat u zich extra wilt concentreren. En als u uw werkplek weer open wilt stellen richting collega's en klanten, zet u Trunk terug op de vloer.

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Verwelkom de natuur in uw kantooromgeving

                    

Uw werkplek groener maken? Een goede keuze, want meer groen levert u heel wat voordelen op. Eerder schreven we daar al d...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Lentekriebels? Zet de bloemetjes maar buiten

                    

Het is lente! De lucht vult zich met heerlijke geuren. De eerste bloesems zijn al te zien. Iedereen wil nu buiten zijn, ...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team