23.11.2016

The Office as a shared playground

In het kantoor van de 21ste eeuw komen “me space” en “we space” samen in een hybride “all-in one space”. De gebruiker kan zijn werkomgeving makkelijk switchen van formeel naar informeel en van privé naar gemeenschappelijk in enkele minuten. Modulaire meubel elementen spelen hierin een belangrijke rol. Zo wordt het kantoor een “shared playground” waarin mensen elke dag graag werken en creatief zijn.

Cascando stelt een nieuwe reeks hybride meubelontwerpen voor die toelaten kantoorruimtes aan te passen aan deze nieuwe werkethiek van de 21 ste eeuw. Informele zitelementen, akoestische objecten en functionele accessoires maken van je kantoor een cosy en flexibele werkplek.

Trunk is een verrijdbare room divider die ook ruimte biedt aan uw memo's, tijdschriften en jas. Met de whiteboard- of lcd-versie kunt u zelfs uw ideeën aan klanten en collega's presenteren. Een stijlvol hulpmiddel voor uw werkplek of vergaderruimte. De geluidsabsorberende eigenschappen van Trunk zorgen ervoor dat u op een rustige plek kunt werken en vergaderen. Op Orgatec werd bovendien de Trunk Desk geïntroduceerd: een flexibele manier om privacy te realiseren. U plaatst de Trunk Desk gewoon op uw werktafel op het moment dat u zich extra wilt concentreren. En als u uw werkplek weer open wilt stellen richting collega's en klanten, zet u Trunk terug op de vloer.

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Hoe richt u een kantoor in volgens de principes van de circulaire economie?

                    

Bent u al op de trein van de circulaire economie gesprongen? Als architect, facility manager, aankoper of CEO zal het u ...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Bezoek Pami op FM Day 2019

                    

Op donderdag 28 maart 2019 vindt FM Day plaats, dé ideale ontmoetingsplaats voor Facility Managers. Pami is opnieuw van ...

      
Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Win een Pami WorkSpace One thuiswerkplek

Klik hieronder op "Bestand kiezen" en upload een foto van jouw thuiswerkplek of van de plaats waar je die wil inrichten.


Ik ga akkoord met het Wedstrijdreglement en het Privacybeleid.


We hebben je deelname goed ontvangen

Inspiratieboek downloaden

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je onze brochure kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team