03.12.2019

Vlot en efficiënt vergaderen? Strekken, die beentjes!

Wist u dat u veel doeltreffender vergadert als u dat staande doet? En dat u dat ook nog een mooie besparing oplevert? Staand vergaderen zorgt voor nieuwe dynamiek tijdens uw meetings. Uw medewerkers gedragen zich vitaler en zullen de vergaderingen als veel efficiënter ervaren.

Creatiever en productiever
En dat is nog niet alles. Door staand te vergaderen houdt u iedereen bij de les. Uw medewerkers kunnen zich beter concentreren. Daardoor bent u tot 30% sneller klaar met uw meeting. En doordat uw medewerkers met de armen boven de tafel vergaderen, is het lastig om even ‘onopvallend’ op hun mobieltje te kijken. Staan en bewegen zorgt bovendien voor een verhoogd transport van zuurstof naar de hersenen. Het resultaat? Uw medewerkers tonen een grotere creativiteit en zijn productiever. Een stand-up meeting levert u dus meer eindresultaat op.

Bespaar op arbeidsuren
Wetenschappelijk onderzoek toont trouwens aan dat er met staand vergaderen heel wat in kosten aan arbeidsuren bespaard kan worden. Vergaderingen kosten organisaties miljarden euro’s per jaar. Omdat staande vergaderingen al gauw 30% minder lang duren, kunt u als werkgever dus een aanzienlijk bedrag uitsparen.

Het juiste meubilair
Staand vergaderen vraagt natuurlijk wel het juiste kantoormeubilair. Dat is ónze winkel. Onze sta-vergadertafels bieden genoeg ruimte voor de koffie én uw notulen. Speciale vorm? Krappe vergaderzaal? Zit-sta vergadertafel? Met ons aanbod op maat vinden we een gepaste oplossing.

Toch zittend vergaderen?
Staand vergaderen is natuurlijk niet altijd en overal het meest geschikte type van vergaderen. Denk bijvoorbeeld aan een overleg waar er veel deelnemers zijn of aan lange vergaderingen met vele agendapunten. In die gevallen kunt u beter voor de klassieke, zittende manier van vergaderen kiezen. Ook daarvoor hebben we uiteraard een uitgebreid assortiment aan kantoorinrichting in ons assortiment.

Wilt u graag meer weten over ons aanbod voor uw stand-up meeting? Bezoek onze toonzaal in Pelt of Tour&Taxis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder.

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

                    

Persbericht De Belgische kantoorinrichter Pami heeft opnieuw een mega-order binnengehaald. “We ontvingen zopas het goed...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Hoe laat u vier generaties op kantoor efficiënt samenwerken?

                    

Generatie Z stroomt sinds 2016 de arbeidsmarkt in. En doordat babyboomers langer aan de slag blijven, is de kans groot d...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team