27.09.2019

Werkt ú af en toe thuis?

Neem dan deel aan onze wedstrijd en win een ergonomische werkplek!


Wereldwijd werkt meer dan één op de twee werknemers regelmatig thuis. In België verruilt 22 procent van de werknemers zijn kantoor voor een of meerdere dagen thuiswerk per week. Daarmee besparen ze heel wat tijd, fileleed en nodeloze stress. Ook ligt hun productiviteit gemiddeld hoger dan op kantoor, omdat ze ongestoord aan hun opdrachten kunnen werken. Werkgevers doen er ook hun voordeel mee, want ze besparen op verplaatsingskosten en krijgen er meer gemotiveerd personeel voor terug.

Toch schuilen er ook addertjes onder het gras. Werktijd en vrije tijd dreigen thuis nog weleens door elkaar te lopen. En werkuren verschuiven soms naar de avond of het weekend. Daardoor ontstaat er opnieuw stress, die vermoeidheid, concentratiestoornissen en slaapgebrek kan veroorzaken. Thuiswerken mag dan veel voordelen bieden, het stelt de werknemer wel voor de uitdaging om een gezonde work-life-balans uit te bouwen. Thuis een aangename werkplek creëren is daarin zeker een welkom hulpmiddel.

Ergonomische thuiswerkplek
Werkt u thuis aan de keukentafel tussen de potten en pannen? Of ergens in de woonkamer waar uw kinderen rondrennen en op de sofa voor de buis hangen? Hopelijk niet … Want net zoals op kantoor is het ook thuis van belang dat u over een volledig ingerichte werkplek beschikt. Bij voorkeur is dat een afgesloten ruimte met ergonomisch verantwoord meubilair, professionele apparatuur, aangepaste verlichting en een goede akoestiek.

De WorkSpace One in ons gamma is zo’n echte ergonomische thuiswerkplek. Hij verenigt alle eigenschappen die een tafel omtoveren tot een echte werkplek. Het unieke design van eigen bodem voldoet aan alle (Arbo)regels voor thuiswerk en laat u toe om thuis net zo professioneel en efficiënt te werken als op kantoor. In alle comfort en ergonomisch verantwoord. Hij past trouwens in iedere omgeving: van een moderne of landelijke woonkamer tot een creatieve flexwerkplek. En dankzij de verschillende kleurencombinaties kunt u dit bureau helemaal naar eigen smaak vormgeven.

Iedereen wint!
We doen u graag een mooi aanbod. We bieden u zo’n prachtige WorkSpace One aan. Daarvoor hoeft u alleen maar deel te nemen aan onze online wedstrijd. Bezorg ons een foto van uw huidige bureau thuis of van de plaats waar u de WorkSpace One zou willen neerzetten. Laat ons weten waarom u deze hoofdprijs zou moeten winnen. Tot eind oktober kunt u nog deelnemen.

Winnen doet u trouwens sowieso. Want élke deelnemer ontvangt van ons een kortingsbon van maar liefst 25% op de aankoop van een WorkSpace One. Gaat de hoofdprijs onverhoopt aan u voorbij, dan kunt u deze ergonomische thuiswerkplek alsnog verwerven aan een sterk gereduceerde prijs.


Laat deze kans niet voorbijgaan en surf vandaag nog naar onze wedstrijdpagina. Daar ontdekt u hoe u op een eenvoudige manier deelneemt aan deze wedstrijd.

Veel succes!

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Pami breidt tewerkstelling fors uit dankzij megacontract met federale overheid

                    

Persbericht De Belgische kantoorinrichter Pami heeft opnieuw een mega-order binnengehaald. “We ontvingen zopas het goed...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Hoe laat u vier generaties op kantoor efficiënt samenwerken?

                    

Generatie Z stroomt sinds 2016 de arbeidsmarkt in. En doordat babyboomers langer aan de slag blijven, is de kans groot d...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team