ERGONOMIE VOOR IT

Omninet is een van leidende technologiebedrijven in Europa en Rusland. Hun product, Omnitracker, is een flexibele Business Process Management oplossing met uitgebreide en geïntegreerde functionaliteiten. Het biedt een oplossing om verschillende processen te beheren, geïntegreerd binnen één enkel platform. Denk aan IT Service Management, Project Management, Facility Management, Document Management, Sales Management e.a. processen. Het staat de gebruiker toe om geautomatiseerd en procesmatig te werken en deze processen te integreren.

Iedereen weet intussen dat de ‘War for Talent’ hevig woedt in de IT sector. Om hier een antwoord op te bieden, werd bij de inrichting van hun nieuwe kantoor in Leuven beroep gedaan op Pami. Eén van de aandachtspunten voor de IT’ers was natuurlijk ergonomie. Vandaar de keuze voor Pami UP i.box zit-sta bureaus met Dataflex Viewlite monitorarmen en Wilkhahn IN bureaustoelen. Zo blijft het team de hele dag in topconditie!

PROJECTFOTO'S

PRODUCTEN

VIEWLITE LEES MEER Viewlite
COSTANZINA LEES MEER Costanzina
CONTACT TABLE LEES MEER Contact table
MAATWERK LEES MEER Maatwerk

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team