Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

CREËER BESCHIKBAARHEID op kantoor

Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

GoBright logo

creËer beschikbaarheid
Activity based working, agile, scrum… Steeds meer organisaties maken gebruik van nieuwe manieren van werken. Met een laptop en internettoegang kunt u immers overal werken. Het wijzigt het tradionele gebruik van het kantoor ingrijpend. En als dit niet goed ingezet wordt, ontstaan er allerlei uitdagingen: zoektochten naar een vrij bureau, onnodig bezette werkplekken, onvindbare collega’s, overboekte vergaderruimtes met de nodige no-shows…

Titel

Vandaag de dag willen medewerkers zelfstandig een vergadering organiseren, direct een ruimte of werkplek reserveren en eenvoudig uitnodigingen versturen. Ze willen een optimale beschikbaarheid van flexibele werkplekken en hebben een hekel aan het claimen van bureaus. Hun gasten hoeven niet te lang te wachten en moeten snel op hun bestemming zijn.


Daarnaast heeft ook de Covid-19 pandemie een grote impact op het 'werken op kantoor'. Hoe gaan we om met het aantal mensen op kantoor? In het gebouw zelf, maar ook in de vergaderruimtes, de receptie en de werkplek. Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers voldoende afstand tot hun collega's kunnen houden? Hoe weet ik als werknemer zeker dat er een bureau voor mij beschikbaar is? Hoe zorgen we voor een veilige en hygiënische werkplek? … (Lees alvast deze blogpost.)


Meet-Work-Visit van GoBright voldoet aan deze behoeften. We creëren beschikbaarheid en ondersteuning voor medewerkers met drie toegankelijke concepten: Meet, Work, Visit. Zo kunnen zij hun werk slim, prettig en efficiënt uitvoeren. Als organisatie neemt u voorsprong in de War for Talent en bespaart u kosten en energie.


Technologie maakt het mogelijk,

GoBright maakt het beschikbaar.

Titel

Pami - GoBright Platform Overview - Smart Office

Meet

Controleer in een oogwenk de beschikbaarheid van een vergaderzaal en boek deze binnen enkele seconden. GoBright Room Booking biedt diverse mogelijkheden om een vergaderzaal te reserveren: direct via het online platform, via Outlook, rechtstreeks via het touchscreen bij de vergaderruimte of met behulp van de Smart App. GoBright Room Booking helpt effectief bij het optimaal gebruik van alle ruimtes. Het zoeken naar een vergaderzaal, onnodige leegstand, onderbrekingen tijdens de vergadering en dubbele boekingen behoren dus tot het verleden.

Meet

 • Online Portal
  Alle functionaliteiten in een duidelijk en gebruiksvriendelijk platform.
 • Social Distancing
  Beperk de capaciteit van uw vergaderzalen zodat uw medewerkers steeds een veilige ruimte boeken, met aandacht voor social distancing.
 • Integraties
  Exchange, Outlook, Office 365, Google, Active Directory en FMIS-systemen.
 • Smart App
  De Smart App is de ultieme toevoeging aan het systeem. Het vormt uw persoonlijke mobiele meeting assistent. Zoek, vind en boek altijd en overal een ruimte met uw smartphone. De App stuurt u een notificatie wanneer de reserveringstijd bijna over is en wanneer nodig kunt u de reservering meteen verlengen.
 • Duidelijke analyse
  Diverse tijdlijnen, no-shows en bezettingsstatistieken.
 • Meerdere talen
  Standaard in Engels en Nederlands. Andere talen op aanvraag.
 • Eenvoudige installatie
  Geen complexe software-installatie nodig, operationeel binnen één dag.
 • Trendy display
  Past in elke kamer, eenvoudig te monteren op zowel muren als vensters.
 • 2 Gratis skins
  Er kunnen twee verschillende skins worden gebruikt voor de weergave op het display
 • Extra: Wayfinding – de gids doorheen het gebouw
  Met de Wayfinding module toont u de actuele bezetting van uw ruimtes in één overzicht. Ook wordt gevisualiseerd in welke richting de vergaderzalen zich bevinden en welke komende vergaderingen zijn gepland. Zo vinden bezoekers en medewerkers snel hun weg door het gebouw. U kunt deze optie ook gebruiken om eenrichtingsverkeer in het gebouw vorm te geven.
 • Extra: Catering & services
  Koffie, thee en water zijn een welkome aanvulling tijdens een vergadering. Of een lekkere broodjeslunch tijdens de pauze. Misschien heeft u een draadloze audioset nodig? Met de Catering & Services module is het mogelijk om voor, tijdens en na
  de vergadering alle catering & randapparatuur te reserveren.
 • Extra: Room detection
  Room detection maakt de Room Booking software nog intelligenter. Een slimme sensor detecteert bewegingen. Als er binnen een bepaalde periode niets wordt gedetecteerd, kan de boeking geannuleerd worden. Als er bovendien gebruik wordt gemaakt van automatische bezettingsdetectie, wordt boeking zelfs overbodig.
 • Extra: GoBright Control
  GoBright Control beperkt het aanraken van afstandsbedieningen en displays voor presentaties. In combinatie met een sensor zijn er geen fysieke handelingen nodig. Enkele minuten voor het begin van de vergadering gaan de verlichting en het presentatiedisplay automatisch aan.

Titel

GoBright Meet by Pami, roombooking, display
GoBright Meet by Pami, roombooking, display
GoBright Meet by Pami, roombooking, wayfinding, wayfinder
GoBright Meet by Pami, roombooking, PIR sensor, detection

work

Flexibele werkplekken worden persoonlijk. Controleer in één oogopslag de bezettingsstatus van werkplekken en boek er binnen enkele seconden één. Log gewoon in met uw persoonlijke NFC-kaart of compatibele smartphone. Het bureau past zich onmiddellijk aan uw persoonlijke zit- of stahoogte aan. En als u niet op kantoor bent, zorgt de slimme app ervoor dat u altijd en overal een werkplek kunt boeken.

Titel

 • Bezetting
  Zichtbare bezettingsstatus en automatisch bezettingsdetectie. Zo garandeert u de beschikbaarheid van een werkplek en beheert u het aantal mensen op kantoor. Bijvoorbeeld: geen reservatie = geen toegang...

  Als u op zoek bent naar een snelle oplossing voor uw bezettingsgraadmetingen, bieden wij ook NFC stickers aan!

 • Hygiënische werkplekken
  De software van GoBright helpt u zelfs bij uw schoonmaakbeleid. Zodra uw medewerker een bureau verlaat, licht deze paars op. De paarse ‘needs cleaning’-status is voor de schoonmaakploeg het signaal om het bureau te poetsen. Daarna is deze werkplek weer beschikbaar en kan ze terug geboekt worden. Zo werkt iedereen altijd aan een hygiënisch en veilig bureau.
 • Integraties
  Active Directory en Google.
 • Smart App
  De Smart App is de ultieme toevoeging aan het systeem. Het vormt uw persoonlijke mobiele assistent. Zoek, vind en boek altijd en overal een werkplek met uw smartphone. Nog voor je naar kantoor komt! Het grote voordeel is dat je op voorhand weet of er een veilige werkplek beschikbaar is.
 • Duidelijke analyse
  Diverse tijdlijnen, no-shows en bezettingsstatistieken.
 • Eenvoudige login
  Gemakkelijk inloggen voor directe reservering en vindbaarheid.
 • Persoonlijke instellingen
  Automatische aanpassing aan persoonlijke hoogte-instellingen.
 • Optimale connectiviteit
  Desk Connect maakt gebruik van het ZigBee protocol zodat de WiFi optimaal blijft.
 • Overal toepasbaar
  Eenvoudig te monteren in iedere werkplek. Vooral gebruikt bij de Pami zit-sta werkplekken UP i.box, UP i.work en UP Slim
 • Extra: Smart Lockers

  Naast een eigen werkplek, hebt u op kantoor ook nood aan een locker om uw spullen in op te bergen. Maar het is nogal onhandig als je een locker hebt op de 1e verdieping, terwijl je die dag op de 3e verdieping werkt. Hoe nuttig zou het zijn als u een werkplek, een vergaderzaal en een locker tegelijkertijd zou kunnen reserveren met 1 systeem? Net dàt is de reden waarom GoBright de krachten bundelde met Vecos, marktleider in het leveren en implementeren van Smart Locker Technology. Dankzij onze partners GoBright en Vecos bieden we u dus het beste uit verschillende werelden aan: een smart office oplossing voor room booking, desk booking, lockermanagement en bezoekersregistratie. Centraal, via het GoBright platform. 

 • Extra: Mapping
  Mapping visualiseert de verschillende verdiepingen van uw gebouw(en). Het is een interactieve kaart met een overzicht van alle beschikbare, geboekte en bezette werkplekken en ruimtes. Mapping geeft u ook de mogelijkheid om rechtstreeks te boeken op het touchscreen of om te weten te komen aan welk bureau de collega die u nodig heeft werkt.
 • Extra: Desk Glow
  Groen, rood, blauw… zo eenvoudig is het. Met de Desk Glow ziet u in een oogwenk welke werkplekken beschikbaar, gereserveerd of bezet zijn. Of welke collega’s niet gestoord willen worden. De Desk Glow is ideaal voor kantoren met akoestische scheidingswanden tussen de werkplekken.
 • Extra: Desk Detection
  Desk Detection maakt het systeem nog intelligenter. Een slimme sensor detecteert de aanwezigheid van een werknemer op een werkplek. Als er binnen een bepaalde periode niets wordt gedetecteerd, wordt de boeking geannuleerd en de werkplek vrijgegeven. Met de automatische bezettingsdetectie wordt direct boeken zelfs overbodig.

Titel

GoBright Work by Pami, Connect, zit-sta, smart app, sensor
GoBright Work by Pami, Connect, Glow, zit-sta, sensor
GoBright Work by Pami, Connect, map, mapping, kaart, plattegrond, sensor
GoBright Work by Pami, Needs Cleaning, hygiëne, covid, corona

VISIT

Digitale zelfregistratie zorgt voor een professionele en moderne registratie van bezoekers. Conform GDPR-wetgeving. Zo kan uw receptionist(e) zich blijven richten op zijn of haar kerntaken en worden onbemande recepties mogelijk. Na aanmelding ontvangt de betreffende medewerker een e-mail (of SMS) om de gast op te halen aan het onthaal. De software toont een real time overzicht van wie er in het gebouw is of is geweest. Daarnaast voldoet de organisatie ook direct aan de GDPR-eisen van de EU van bezoekersregistratie.

Titel

 • Intuïtief gebruik
  Eenvoudige registratie in een paar stappen.
 • GDPR-proof
  Voldoet aan de privacyvereisten van de GDPR-wetgeving.
 • Ontlast de receptionist(e)
  De receptionist(e) kan zich richten op zijn of haar kerntaken en zich meer als een gastheer of gastvrouw gedragen.
 • Voor-registratie bezoekers
  Via de digitale receptie module kunnen bezoekers zich via een QR-code contactloos registreren bij het onthaal.
 • Bedrijfsrestaurants
  U kunt dit systeem met QR-codes trouwens ook gebruiken om de toegang tot uw bedrijfsrestaurant te regelen met tijdvensters, zowel voor werknemers als voor bezoekers.s.
 • Overview
  Real-time, online beveiligd overzicht van wie zich in het gebouw bevindt of aanwezig was.
 • Direct e-mail of sms
  Snellere beschikbaarheid van de gastheer dankzij een directe sms- en e-mailnotificatie.
 • Eigen branding
  Logo, kleuren, teksten en invoervelden kunnen worden aangepast aan de stijl van uw bedrijf.
 • Diverse integraties
  Active directory en het Room Booking systeem.
 • Meerdere talen
  Standaard beschikbaar in het Engels en Nederlands. Andere talen op aanvraag.
 • Extra: Badge Printing
  Verhoog de zichtbaarheid van uw bezoekers in het gebouw met een professionele badge. Druk de badges af met uw eigen ontwerp, bedrijfslogo en kleuren. Na een bezoek is het heel eenvoudig om bij een volgend bezoek in te checken en in te checken door de QR-code op de badge te scannen.

Titel

GoBright Visit by Pami, display, scherm, receptie, GDPR
GoBright Visit by Pami, badgeprinter, receptie, GDPR

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team